Om Mig

Hej Välkommen!

Är en före detta högpresterande typisk A-personlighet, skulle jag nog säga. Arbetade halva livet som koordinator och trivdes bra med det under många år. Dessutom alltid full fart både på jobb och i privatlivet.
Pauser och tid för eftertanke fanns inte på schemat.

Blev sjukskriven för utmattningsdepression första gången 2002, hade då kört ned immunförsvaret i botten under flera års tid. Lärde mig en hel del av det, men det krävdes mer innan jag gjorde en förändring på riktigt. Nästa gång det hände stängde kroppen ned helt, benen vek sig och det tog flera år innan det vände. Kroppen pratar högre och högre och stänger ned successivt, när vi inte lyssnar på den inre kompassen. Det är just människor som brinner för något, är högpresterande och högkänsliga som kraschar.
Så vägen tillbaka tog tid och det krävdes radikala förändringar och senare också utbildningar inom detta område.

Men den största utbildningen är ju ändå livet, som ständigt lär oss läxor, knackar på och vill att vi ska lyssna.
Lyssna på den inre vägledning som vi alla besitter.

En dag bestämde jag mig för att lyssna – Hur är det med Dig?

För mig personligen var det kombinationen av healingbehandlingar och samtal, som läkte min kropp. Jag hade mycket blockeringar i kroppen p g a tidigare trauman i mitt liv. Detta behövde jag bearbeta både kroppsligt och själsligt för att ge kroppen en chans att självläka.

Vid en healingbehandling ligger du fullt påklädd på behandlingsbänk och kroppen går ned i djup avslappning. Under en healingsession kommer kroppen i kontakt med själva känslan, det som blockerar och sedan kan ett läkande infinna sig. Healingen verkar samtidigt på flera plan, det kroppsliga, det mentala och det själsliga planet.

Utbildning:
Diplomerad NLP Practitioner
Diplomerad Mindfulness Practitioner
Diplomerad Healer i Reiki Holy Fire 1 och 2 samt i Silver Violetta Flamman.
Diplomerad Kostrådgivare
Yoga för Binjurar och hormonbalans