Referenser

Jag kom i kontakt med Rose-Marie under en mycket tuff tid i livet med separation och utbrändhet. Jag orkade inte komma iväg så jag tog healing på distans. Jag kände direkt ett lugn när jag kom i kontakt med R-M. Hon är en mycket varm och sympatisk person med en härlig energi. Distans healing har fungerat över förväntan och jag har känt en otroligt stark energi på olika ställen i kroppen under behandlingen, som Rose-Marie sedan bekräftat för mig efteråt. Rekommenderar varmt denna underbara kvinna och healer som jag har stort förtroende och respekt för.

/Freja

Rosies healing är så effektiv och stark att jag rekommenderar henne varmt. Hon har hjälpt mig enormt mycket framförallt med gallan samt hjärtat, som jag hade mycket besvär med. Tack Rosie för all din hjälp!

/Jhondan

Under mina behandlingar känner jag alltid hur kraftfulla energier jobbar i hela kroppen och att det händer en hel del fysiskt. Får oftast också bilder till mig vid dessa tillfällen. Efteråt har jag alltid som ett stort lugn i hela mig. Jag rekommenderar varmt Rose-Maries healing sessioner!

/Carin

Har fått coaching sessioner av R-M i samband med healing, vilket har varit väldigt utvecklande för mig. Rose-Marie är lyhörd, inspirerande och har en förmåga att se helheten ur många perspektiv. Vilket har hjälp mig att hitta inre balans och tydligare se min egen väg framåt. Kan verkligen varmt rekommendera henne.

/Marie

Jag är så glad och tacksam för min coaching hos Rose-Marie. Jag började där efter jag hade gått in i väggen och då dessutom även förlorat en anhörig. Fick hjälp att bli lugnare och mer centrerad i mig själv. Verktyg på vägen som jag har haft och även har god användning av idag!

/Caroline

Jag har fått healing, både på plats och på distans hos Rose-Marie. Hennes guidning, känslighet och starka healingenergi har gett min kropp och själ möjlighet till avslappning, att läka blockeringar och självläka. Varje session har också en stark närvaro av “någonting större”. Jag kan varmt rekommendera R-M för bägge typerna av behandling!

/Ann